fbpx

Wat staat mij te wachten?

Tsja, je hebt het idee om dat kinderfeestje te organiseren en gunt jouw kind natuurlijk de wereld, maar hebt eigenlijk niet zo`n zin om alles te moeten regelen. Dus wat staat jou als ouder eigenlijk te wachten bij het reserveren van een slaapfeestje? Nou ja, eigenlijk probeer ik jou als ouder zoveel mogelijk te ontzorgen en van alle gemakken te voorzien. Omdat je de materialen simpelweg kunt ophalen (dat is dus taak 1) of ze kunt laten bezorgen en laten opbouwen (scheelt weer 2 taken haha), hoef je zelf eigenlijk alleen de uitnodigingen te printen, jouw partner of kind zelf opdracht geven om eten / drinken in huis te halen en voìla. O ja, misschien een ipad voor wat YouTube filmpjes en Netflix voor een spannende film in de Tipi`s. Als je wel hebt gekozen voor het afhalen van de materialen, dan moeten de tipi`s op de juiste manier in elkaar worden gezet, er zit een handleiding bij maar is super easy en kunnen de kids ook zelf. De luchtbedden moeten worden opgeblazen, 8 kindjes zijn 8 luchtbedden, opblazen ben je wel even mee bezig en we willen niet dat je flauwvalt waardoor je dit geweldige slaapfeest mist... Dus ja natuurlijk hebben we voor jou een elektrische pomp meegeleverd zodat je in volle glorie kunt genieten van de lol en pret die de kinderen hebben. Dan nog even de dekens en kussen in het frisse dekbedovertrek (die hebben we net gewassen), slingers en lichtjes ophangen, accesoires leuk neerzetten en het feest kan beginnen Yeeha!

kinderfeestje - kinderfeesten - slaapfeestje - kinderpartijtje - kinderfeestje thuis - slaapfeestje - noord holland - alkmaar - amsterdam - heerhugowaard - volendam - obdam - coronaproof kinderfeestje - thema kinderfeestje - kinderfeestje ideeën - kinderfeestje corona

Je kunt het kinderfeestje extra leuk maken met een popcornmachine, cupcakes of ballonnen in het thema, een pinata of een make up box. Ook zit er in het pakket standaard een leuke kletspot met grappige vragen die de kids elkaar kunnen stellen. Ook zit er in de tas een pot met allemaal spelideeën waar geen materialen voor nodig zijn. Kortom, hoe je het slaapfeestje ook wilt hebben, het zal altijd een feest zijn waarbij de kinderen zich zelf heel goed kunnen vermaken. De volgende ochtend kunnen ze lekker zelf een ontbijtje maken, of je bestelt eenvoudig een lekker en luxe ontbijt bij CityBakeryTaart. Als iedereen heeft genoten van het ontbijt ruim je rustig aan alle spullen weer op, en dan kom ik alles weer afbouwen of je bouwt het zelf af en bezorgt de materialen retour. De kids gaan weer naar huis (eindelijk haha), en hebben het nog jaren lang over dat geweldige partijtje van jouw kind, wat door jou mogelijk is gemaakt.