fbpx

Zomertijd – we gaan naar buiten met de Tipi Glamping!

kinderfeestje - kinderfeesten - slaapfeestje - kinderpartijtje - kinderfeestje thuis - slaapfeestje - noord holland - alkmaar - amsterdam - heerhugowaard - volendam - obdam - coronaproof kinderfeestje - thema kinderfeestje - kinderfeestje ideeën - kinderfeestje corona

Lekker weer, zomerkriebels, feestjes en gezelligheid. Vrolijke mensen met een lach en iedereen weer lekker buiten. Heerlijk genieten! De zonnestralen doen iedereen goed, en dat geldt zeker ook voor kinderen. Ik ga zelf graag op kampeervakantie met mijn gezin. We genieten dan van het buitenleven, de knusse sfeer en al die kleine momentjes die juist dat kamperen zo leuk maken, en dat zijn er zoveel ❤ Omdat de vakantieperiode voor de deur staat heb ik nagedacht over het aanbod van Tipi Kinderfeestje om een vakantie naar de kids toe te halen. Daar ontstond dit idee bij: Tipi Glamping! Hoe fijn is het om met je vriendjes en vriendinnetjes samen in 1 tent te slapen, maar voor het slapen gaan eerst spelletjes spelen, spannende verhalen vertellen, lekker picknicken buiten en je kunt nog zoveel meer bedenken om te doen. Omdat dit zomers is, moet er natuurlijk ook een tropisch thema bij en heb ik het Tropical Summer thema bedacht. Dit is een hele vrolijke setting, je waant je werkelijk direct op een tropisch eiland met de leukste decoratie die hier natuurlijk bij zit inbegrepen! Natuurlijk kun je ook voor een ander thema slaapfeestje naar keuze kiezen en dit combineren met de Tipi Glamping.

Omdat het best een klusje is om dit neer te zetten en weer af te bouwen heb ik besloten om dit voor minimaal 2 nachten aan te bieden, zodat er meer plezier uit kan worden gehaald. Je kunt op deze manier bijvoorbeeld ook 1 nacht met vriendjes en vriendinnetjes dit avontuur beleven, en de andere nacht met neefjes en nichtjes of gewoon met jullie gezin samen. Dubbel zo leuk en hier hebben ze het ongetwijfeld nog jaren over! Waar wacht je nog op? Bekijk hier de prijzen.

Tipi Glamping slaapfeestje kinderfeestje kinderfeestje - kinderfeesten - slaapfeestje - kinderpartijtje - kinderfeestje thuis - slaapfeestje - noord holland - alkmaar - amsterdam - heerhugowaard - volendam - obdam - coronaproof kinderfeestje - thema kinderfeestje - kinderfeestje ideeën - kinderfeestje corona

Omdat ik dit overcompleet aanbied krijg je bij de Tipi Glamping ook de Retro Popcorn Machine XXL met buckets en partymais er gratis bij! Je kunt het kinderfeestje extra leuk maken met cupcakes of ballonnen in het thema, een pinata of een beauty pakket. Ook zit er in het pakket standaard een leuke kletspot met grappige vragen die de kids elkaar kunnen stellen. Ook zitten er allemaal spelideeën bij waar geen materialen voor nodig zijn. Kortom, hoe je het slaapfeestje ook wilt hebben, het zal altijd een feest zijn waarbij de kinderen zich zelf heel goed kunnen vermaken. De volgende ochtend kunnen ze lekker zelf een ontbijtje maken, of je bestelt eenvoudig een lekker en luxe ontbijt bij CityBakeryTaart.  De kids gaan weer naar huis, en hebben het nog jaren lang over dat geweldige partijtje van jouw kind, wat door jou mogelijk is gemaakt. Lekker nagenieten nu, want ik kom afbouwen en laat alles spik en span achter.