fbpx

Over mij

Wat leuk dat je mij wilt leren kennen!

Sharon Verzeilberg Tipi Kinderfeestje

Ik ben Sharon

Ik woon in Obdam (Noord-Holland), ik ben getrouwd met een leuke, lieve, enthousiaste man en ik ben een super trotse moeder van 3 kindjes (2 jongens en 1 meisje).

Ik ben al ruim 12,5 jaar werkzaam als kinderverpleegkundige in het ziekenhuis in Alkmaar.

Het is mijn doel om met Tipi Kinderfeestje kinderen in de leeftijd van 6 tot 12 jaar een glimlach en onvergetelijke ervaring te bieden.

In november 2020 ben ik op het idee gekomen en ben ik super enthousiast aan deze nieuwe uitdaging begonnen. Mijn doel is om ouders te ontlasten en kinderen fijn in hun eigen omgeving te laten genieten met zijn/haar vriendjes en/of vriendinnetjes van een kinderfeestje/slaapfeestje waar over 20 jaar nog over wordt gesproken.

Ik ben altijd op zoek naar leuke, nieuwe, creatieve ideeën om een bijzonder, gezellig, uniek en onvergetelijk feestje te geven voor bijvoorbeeld een verjaardagsfeest, kinderfeest of een andere feestelijke gelegenheid.

Met de Tipi Kinderfeestje verhuurpakketten zorgen wij ervoor dat je een uniek, compleet en onvergetelijk feestje kan beleven in het thema wat jouw kind zelf kan kiezen. Je hoeft zelf thuis niets meer voor te bereiden! Het enige wat je hoeft te doen is het pakket op te halen of te laten bezorgen + opbouwen en na afloop heb je er geen troep van. En het belangrijkste is: voor kinderen is het een droom die uitkomt!

We hebben voor 15 actuele, hippe thema’s gekozen en ook kun je een grote 4 of 8 persoons buitentent Tipi Glamping huren, voor ieder kind zit er wel wat tussen en zo niet vraag ons dan even naar de mogelijkheden.

Een slaapfeestje is geweldig als verjaardagsfeest, maar kan ook prima voor iedere andere gelegenheid gereserveerd worden. We denken graag met je mee!

Hopelijk tot ziens bij Tipi Kinderfeestje,

Liefs, Sharon

Het is mijn motto om voor ieder kind van een slaapfeestje droom werkelijkheid te maken samen met zijn of haar vriendjes en vriendinnetjes. Hoe je een kinderfeestje / slaapfeestje ook hebt, de kids komen bij elkaar en beleven samen een geweldige middag/avond en ochtend met plezier, humor, creativiteit en vooral staan zij even helemaal in het middelpunt van de belangstelling.