fbpx

Hoeveel kindjes op een kinderfeestje?

Het komt vaak voor dat ik de vraag krijg: "Hoeveel kindjes kan ik het beste uitnodigen voor het Tipi slaapfeestje?"

Nou het antwoord is niet zo heel simpel, dit verschilt namelijk per leeftijd en per kind. Het ene kind vindt het fijn om juist met slechts een paar vriendjes en vriendinnetjes samen te zijn, terwijl een ander het juist erg prettig vindt om het slaapfeestje met heel veel vriendjes en vriendinnetjes te vieren.

Maar niet geheel onbelangrijk, de luchtbedden nemen best wat ruimte in beslag met het formaat van 76 x 191 x 22 cm, dus bedenk goed hoeveel bedjes je maximaal kunt plaatsen in ruimte(s).

Het scheelt ook zeker per leeftijd, een 6 jarige zouden wij adviseren om niet met een al te grote groep het feestje te vieren aangezien er in deze leeftijd nog een hoop spanning bij komt kijken en zij soms nog nooit zijn wezen logeren. Een 12 jarige wilt vaak juist wel een grotere groep als kenmerk dat zij er toe doet in de vrienden en vriendinnengroep.

Tegelijkertijd moet je jezelf de vraag stellen: "waar word mijn kind echt gelukkig van: veel of weinig kids?" Het antwoord op deze vraag geeft vaak een antwoord op de vraag hoeveel kids je het beste kunt uitnodigen voor het feestje van jouw kind.

Vergeet ook niet dat hoe meer kids hoe meer energie en vaak minder slaap haha! Maarja voor 1 nachtje moet dat soms ook wel weer kunnen.

Heb je hier nou nog vragen over twijfel dan niet om mij te contacten.

Liefs, Sharon - Tipi Kinderfeestje