fbpx

Acties

download

Van 6 t/m 9 juni 2023: Avondwandel4daagse Obdam.

Tijdens de avondwandel-4-daagse van Obdam 2023 verloten wij een Tipi Kinderfeestje voor maximaal 8 kindjes voor 1 nacht in een thema naar keuze. De prijsvraag luidt: "Hoeveel kindjes hebben er sinds de oprichting van Tipi Kinderfeestje in een Tipi-Kinderfeestje tentje geslapen?". Op deze website staat ergens een hint verstopt 😉.

Je kunt meedoen door je naam, emailadres, telefoonnummer en jouw antwoord op de vraag te mailen naar info@tipikinderfeestje.nl of dit via whatsapp te sturen naar Sharon op 06 4252 4622.

De winnaar maken we vrijdagavond 8 juni bekend bij de afsluiting van de wandel-4-daagse in Obdam op het Kerkplein. Meedoen aan de actie kan tot 9 juni 19:00 uur.

Het feestje dat gewonnen wordt kan worden opgehaald in Obdam, en is eventueel tegen vergoeding te bezorgen en of ook op te bouwen en de volgende dag weer af te bouwen en opgehaald worden. Extra`s zijn bij te boeken bij deze prijs.

Veel succes en plezier allemaal bij de Wandel-4-daagse van Obdam.

Klik hier voor meer informatie over de Avondwandel4daagse van Obdam.

kinderfeestje - kinderfeesten - slaapfeestje - kinderpartijtje - kinderfeestje thuis - slaapfeestje - noord holland - alkmaar - amsterdam - heerhugowaard - volendam - obdam - coronaproof kinderfeestje - thema kinderfeestje - kinderfeestje ideeën - kinderfeestje corona