fbpx

10 redenen om voor Tipi Kinderfeestje te kiezen

Natuurlijk kies voor je voor tipi kinderfeestje, maar waarom dan eigenlijk? Hier geven we je 10 redenen om je duidelijk te maken wat ons onderscheidt in de kinderfeestjes wereld. Maar het meest belangrijk, omdat we gewoon het leukste slaapfeestje thuis verzorgen natuurlijk! Het maakt niet uit of het kinderfeest is voor een jongen van 6 jaar of een slaapfeestje voor meisjes van 12 jaar, het kan allemaal!

✅1. Ik heb altijd snel en persoonlijk contact met de klanten van Tipi Kinderfeestje omdat je graag snel een antwoord op je vraag wilt hebben. Daarom ben ik op veel verschillende manier bereikbaar zoals telefonisch op 0642524622, via Whatsapp of via de chat van de Social Media kanalen Facebook en Instagram.

✅2. Je kind mag je best 1 x per jaar eens even goed verwennen omdat hij dit verdiend. Dit is een droom voor ieder kind!

✅3. Je kunt kiezen uit 15 originele, unieke thema's want ieder kind heeft zo zijn of haar eigen interesse. Als je een andere specifieke wens hebt qua thema die we niet standaard aanbieden kun je ons altijd contacten zodat we samen kunnen kijken of we aan de wens van jouw kind en het thema kunnen voldoen.

✅4. De verhuurpakketten zijn compleet want we willen onze klanten graag de zorgen uit handen nemen. Dat houdt in dat we overcompleet leveren zoals een tentje, luchtbed, beddengoed, dekbedovertrek, accessoires, verlichting en veel meer. Dat wil jij toch ook? Alle materialen zijn passend bij je gekozen thema zodat het een prachtig geheel is. Met een Tipi Kinderfeestje heb je gegarandeerd heel veel plezier en ook een 100% WOW reactie!

✅5. Je kunt alles laten bezorgen/ophalen en/of opbouwen/afbouwen zodat je zelf maximaal kunt genieten van jouw kind zijn of haar slaapfeestje. Uiteraard zitten de prijzen hiervoor niet in de standaard tarieven inbegrepen zodat we voor een ieder een passend totaal kunnen aanbieden.

Ben je al overtuigd om voor een Tipi Kinderfeestje te kiezen?

✅6. De materialen worden door mij gewassen en/of gestreken. Zo heb je altijd schone materialen.

✅7. Via de website zijn er ontzettend leuke extra's bij te bestellen, zoals feestelijke cupcakes van Cupacake, gepersonaliseerde goodiebags/traktaties van Cadeautjes by Mily, popcorn machine enz.

✅8. Goede prijs kwaliteit verhouding.

✅9. Mooie en duidelijk website waar je alle informatie kunt vinden.

✅10. Je kan dit feestje organiseren (coronaproof) voor het gezin, broertjes/zusjes, vriendjes/vriendinnetjes, neefjes/nichtjes of bijvoorbeeld voor je kleinkinderen.